help ons mee om grenzen te verleggen

wij zoeken collega's


Waarom bij ons werken?

interessant


Als PHP developer verkeer je in een luxe positie. Vacatures voor developers schieten als paddenstoelen uit de grond en omdat er al een tekort aan specialisten is, wordt dit probleem steeds groter. Je bent dus gewild.

Maar waarom zou jij bij ons willen werken? Wel, met de volgende redenen (waarvan ik echt denk dat deze niet bij elk bedrijf vanzelfsprekend zijn) ga ik jou proberen te overtuigen mij toch een bericht te sturen of onze openstaande vacatures te bekijken.


Weinig files

Werken in Hoorn NH is niet zo sexy als Amsterdam, maar kom je uit West-Friesland, Groningen of Friesland dan heb je niets te maken met files. Dat scheelt je zo een uur of meer per dag. Werken bij mStream levert je gewoon meer privétijd op.


Thuiswerken

We houden ervan om vanuit huis te werken. Op dinsdag komt altijd het gehele team van mStream bij elkaar in ons kantoor in Hoorn NH. De rest van de week kan je gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving werken. Wil je meer dagen op kantoor werken? Ook dat is geen probleem. Naast de dinsdag zijn op maandag en donderdag ook altijd collega's aanwezig op kantoor.


Geen betutteling

Hier geen managers die regelmatig over je schouders meekijken. We hebben sowieso weinig regels. Betekent veel vrijheid. Zolang jij goed op weg bent met je projecten en goed samenwerkt binnen het team, zal niemand er een punt van maken als je bijvoorbeeld grotendeels thuis wil werken. Wil je vroeg beginnen of juist elke dag uitslapen? Die keuze is aan jou. Het enige wat wij verlangen is dat je dagelijks om 10.00 uur deelneemt aan de Skype-SCRUM-meeting en dat je elke dinsdag op ons kantoor in Hoorn NH werkt.

Je wordt hier behandeld als een professional en krijgt het vertrouwen dat je om kan gaan met die vrijheid. Je bent denk ik even vrij als een ZZP-er, maar dan wel binnen een organisatie waar alles goed geregeld is, met een goed inkomen, en waarbij je je alleen bezig hoeft te houden met de zaken waar je talent ligt.

Natuurlijk heb je hier wel een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel voor nodig, maar als je daar goed mee om gaat, geeft het je een enorme vrijheid binnen je werkzaamheden.


Leuke projecten

Er zijn verschillende pijlers binnen mStream: webapplicaties, websites, intranet en netwerk & beheer. Tel daarbij op dat veel zaken bij mStream best wel ‘groot’ zijn: we werken met big data, we hebben een respectabel serverpark (ondermeer met redundant load balancing), we hebben een flink aantal websites in beheer (60+), we sturen veel uitgaande e-mails uit (minimaal 1 mln+ per maand) en veel actieve members maken gebruik van onze diensten (100.000+). Daarnaast worden onze diensten wereldwijd gebruikt. Nederland en België zijn onze thuismarkten. Daar doen we het heel erg goed, maar Australië is sterk opkomend en groeien we stevig in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Binnen elk van deze pijlers liggen meer dan voldoende projecten op de plank. Jouw werk als developer zal bij ons dan ook nooit saai worden.


Nieuwste technieken

Wij staan continu open voor nieuwe ideeën, inzichten en tools. Zo migreren we dit jaar naar PHP7. Niemand beperkt jou in het inzetten van nieuwe technieken. Wanneer je iets wilt uitproberen binnen een opdracht: helemaal prima. Zorg alleen dat het project er niet onder lijdt. Wanneer je 300% meer uren verbrandt en je drie weken later dan gepland iets oplevert, wordt dat door teamgenoten en klanten niet echt gewaardeerd.


Ruimte voor eigen ideeën

Wanneer jij een geweldig idee hebt of nieuwe kansen ziet en je kunt collega’s overtuigen van jouw plan, dan is de kans groot dat er budget vrijgemaakt wordt en kunnen er zelfs teamgenoten aansluiten om jouw ideeën te gaan realiseren.


We scrummen

We zijn een klein team, maar we hebben onze zaakjes best goed op orde. We werken binnen een OTAP-omgeving, waarbinnen Scrum onlosmakend mee verbonden is. Je werkt op een eigen VM.


Goede salarisverhogingen

Je wordt aan de hand van je niveau ingeschaald op een bepaald salaris. Wanneer je een niveau omhoog gaat kun je dus ook in salaris lekker groeien. Wanneer je jezelf snel ontwikkelt kun je bovendien in korte tijd ook vaker in niveau groeien. Senioriteit binnen mStream staat namelijk niet gelijk aan ervaring in jaren die je hebt als developer, maar wordt bepaald op de volwassenheid in de manier waarop jij je werk invult.


Grenzen verleggen

We bestaan inmiddels 15 jaar, maar we zijn zeker niet ingedut. Blijven hangen in de status quo zijn we niet zo van. Telkens onze grenzen verleggen en nieuwe uitdagingen aangaan spreekt ons meer aan. We bruisen dan ook van de energie en hebben veel plannen.


Een leuk en divers team

Ook niet onbelangrijk om te weten: je staat er niet alleen voor als je voor mStream kiest. Op dit moment bestaat het team uit vijf personen waaronder een aantal jonge honden en natuurlijk gasten die al wat langer meedraaien, waaronder ikzelf.


Momenteel hebben wij de volgende vacatures open staan:

junior PHP webdevelopera

medior/senior PHP webdeveloper

senior PHP webdeveloper & DevOps engineer

Zie jij je bij ons werken? Heb je vragen? Neem gewoon even contact met mij op via ons contactformulier.


Kevin

Partner & Technisch directeur

Gezocht & gevonden

vacatures


Engineering

junior PHP webdeveloper

Create your own future

Features ontwikkelen voor onze memberomgeving. Nieuwe websites opzetten en optuigen. Het zijn de projecten waar jij als junior PHP developer in kunt duiken. Als je durft tenminste. En nieuwsgierig bent, grenzen durft te verleggen en het vak tot in je vingertoppen wilt beheersen. Zo zijn wij bij mStream ook.

Lees verder..
Engineering

senior PHP webdeveloper

Connecting people and delivering the message

Programmeren van A tot Z: meer doen dan alleen maar ‘code kloppen’. Meewerken en meedenken in het hele traject bij een technische club die echt grenzen wil verleggen. Nieuwe tools en technieken inbrengen en succesvol projecten afronden. Een multichannel communicatieplatform verder uitbouwen en onderhouden. En de wereld veroveren vanuit je eigen bureaustoel @home. Dat doe jij als senior PHP developer bij mStream.

Lees verder..
Engineering

senior PHP webdeveloper & DevOps engineer

Connecting people and delivering the message

Programmeren van A tot Z: meer doen dan alleen maar ‘code kloppen’. Meewerken en meedenken in het hele traject bij een technische club die echt grenzen wil verleggen. Nieuwe tools en technieken inbrengen en succesvol projecten afronden. Een multichannel communicatieplatform verder uitbouwen en onderhouden. En de wereld veroveren vanuit je eigen bureaustoel @home. Dat doe jij als senior PHP webdeveloper & DevOps engineer bij mStream.

Lees verder..